Wijnproeverij

Gezellig en leerzaam

Een wijnproeverij bij u  thuis staat garant voor een gezellige en leerzame middag of avond met vrienden, familie, kennissen of collega's. Wijn betekent vooral genieten, gezellig samen zijn en het ontwikkelen van uw eigen smaak.

U proeft thuis 8 heerlijke  wijnen 

Gedurende de wijnproeverij bij u thuis, proeft u 8 kwaliteitswijnen (rood, wit) van verschillende druivensoorten en wijnboeren uit Zuid-Afrika, Italië of Zuid-Frankrijk. Zelf uw wijnen  samenstellen uit ons assortiment voor uw wijnproeverij thuis? Bijna alles is  mogelijk in overleg! Minimale deelname: 8 personen.

Minder dan 8 personen is in  overleg mogelijk. 

De wijnproeverij duurt ongeveer 2 uur. 

Combineren met zwoele, kruidige wijnen uit andere landen.

Sinds 2022 importeren wij ook wijnen uit Zuid-Frankrijk en Italië. Deze wijnen passen perfect in het assortiment Zuid-Afrikaanse wijnen. Leuk om deze wijnen (Vermentino, Cannonau, Ripasso, Amarone, Cannonau, Primitivo, Susumaniello, Negroamaro, Viognier) met elkaar te vergelijken tijdens een  wijnproeverij.

Wat u kunt verwachten

✓ De uitleg wordt aangepast aan  uw kennis niveau.

✓ Ik vertel u graag vol passie  over de achtergrond van de wijnen.

✓ Gegarandeerd een leerzame en  sfeervolle middag of avond.

Prijs

Vanaf €15,00 per persoon, verzorgen wij de wijnproeverij. Vanaf €20,00 per persoon breiden wij de  proeverij uit met diverse kleine hapjes die afgestemd zijn op de diverse wijnen  zoals: kaas, worst, olijven.

Indien u tijdens de wijnproeverij wijn bestelt, wordt bij elke 6 flessen die u koopt, €5,00 in mindering gebracht op de kosten van de wijnproeverij. 

Wijnproeverij bij ons op locatie in Lienden

Wij wonen in de Betuwe, op een prachtige locatie midden in de natuur. Wij kunnen op deze locatie een wijnproeverij organiseren. Evt. kunt u dit (maximaal 4 personen) combineren met een overnachting in onze B&B Het Zwanennest.

Vraag naar de voorwaarden.

Virtuele LIVE wijnproeverij | voor je eigen groep!

Al vanaf €70.00 per pakket voor 6 flessen"

Online wijnproeverij in je eigen huiskamer; met je familie, vrienden of collega's.

Heb jij een groep vrienden, familie of collega's? En willen jullie virtueel samen wijnen proeven, dan  kunnen wij jullie een mooie wijnproeverij aanbieden!

Daarbij is het ook mogelijk om  simultaan over meerdere locaties deze wijnproeverij te organiseren. Gezamenlijk  een wijn proeven op diverse locaties, geeft een aparte dimensie aan de  wijnproeverij.

Het gaat dan als volgt:

  1. Bestel een pakket wijnen. U kunt daarbij kiezen welke wijnen u wilt proeven.
  2. De doos met 6 flessen plus instructies zijn een week voor de proeverij af te halen bij ons in Lienden. Bezorging is mogelijk. Dit is gratis voor Lienden en binnen een straal van 15 km. Daarbuiten brengen wij € 7,95 bezorgkosten in rekening. GRATIS boven € 100,-
  3. Volg de instructies en bereid je voor op de wijnproeverij.
  4. Wij geven u tevens een advies welke kazen goed passen bij de wijnen.
  5. Je ontvangt een link waardoor je mee kunt doen aan de virtuele proeverij. Samen bespreken we de wijnen.

Leuk? Neem contact op met  beleveniswijn@outlook.com.