Klantenservice

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten worden automatisch berekend en zijn direct te zien in onze checkout voordat u de bestelling plaatst. Deze prijs is inclusief BTW. Er worden in Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht bij een bestelling boven € 100. 

Levertijd
Aan de hand van de track en trace code en postcode kunt u in veel gevallen het pakket volgen. Heeft u nog geen track en trace code ontvangen? Wacht dan aub nog even af, de volgt automatisch.

Verpakking
De flessen worden standaard verstuurd in een doos met een flessen bescherming. De wijn wordt verpakt in 1, 2, 3, 6, 12 of 18 flessen dozen. 
Het transport is verzekerd tegen breuk.
Daarnaast kunt u tegen bijbetaling kiezen voor een houten wijnkist.
Wij verzenden ook naar andere landen. Vraag naar de verzendkosten.

.

F.A.Q.

Nee, er zijn geen extra kosten.

Ja, dat kan. Dat kan je bij bestelling opgeven. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht.